Napjainkban egyre több egészségtelen élelmiszer kínálja magát az üzletek polcain, amiknek időnként nagyon nehéz ellenállni. Még nehezebb gyermekeinkkel megértetni, hogy ne ragaszkodjanak annyira a durván reklámozott chips márkákhoz, ne akarjanak neves cukrozott üdítőt inni és az édességből lehetőleg az egészségesebb, tejtermék jellegűeket fogyasszák.

Persze, hiszen a tiltott gyümölcs mindig finomabb az ajánlottnál, így masszív ellenállást tapasztalunk, ha a megszokott nassolni való helyett gyümölcsöt, az üdítő helyett gyümölcslevet kínálunk nekik. És egy szülő manapság nagyon nem szereti magát szívtelennek érezni, így enged. Na de hogyan jusson friss gyümölcshöz, zöldséghez a gyermek?

Nem is az a kérdés, hogy hogyan, hanem a kulcs az, hogy hol! Remek színtér erre az óvoda, az iskola, ahol – hacsak a drága anyuka nem tette tele az uzsis dobozt is finomságokkal – nem elérhetőek a kívánt rágcsálni valók, így csodák csodájára a gyermekek egyszeriben gyümölcs- és zöldségfogyasztókká válnak.

Olyan jóízűen rágcsálják még a kemény répát is, hogy öröm nézni. Na de hogyan juthat el a friss, minőségi gyümölcs az intézményekbe? Zöldség, gyümölcs kiszállító cég által, akik megfelelő minőségben, kellő változatosságban biztosítják az egészséges nassolni valót. Általuk mindig pontosan, jó helyről érkezik meg a kívánt mennyiség nem csak az óvodákba, hanem természetesen más intézményekbe, munkahelyekre, idős otthonokba, sőt éttermek, szállodák konyhájára is.

A zöldség, gyümölcs kiszállítás előnyei:

  • Az egyéni igényekkel és kedvezményekkel megtűzdelt szerződés után csupán egy e-mailt kell írnunk a kívánt mennyiségről és 24 órán belül jön is az áru.
  • Megfelelő referenciákkal rendelkező cég esetében tényleg elégedettségre számíthatunk, mindig a szokásos minőséget kapjuk.
  • Gazdaságosabban juthatunk zöldséghez, gyümölcshöz, megszabadulhatunk az utánajárás, beszerzés terheitől.
  • Rugalmasságot tapasztalunk, ami megkönnyíti a munkát.
  • Egy munkával teli, zsúfolt napon is tehetünk egy kis friss gyümölcsöt beosztottjaink asztalára, amit jobb koncentrációval, kevesebb betegséggel és elköteleződéssel hálálnak majd meg.
  • Amennyiben tisztított, konyhakész zöldséget, gyümölcsöt rendelünk egy üzemi konyhára, megspóroljuk az előkészítés idejét, munkabérét és könnyebben kiszámolhatjuk a szükséges adagot.