A természetes gyógymódok kedvelőinek valószínűleg nem kell bizonygatni, hogy egyes növények nem csak megvédeni tudják szervezetünket, hanem gyógyító erejük is lehet.

Chris Wark az organikusan termesztett oregánó, fokhagyma, cayenne paprika és kurkuma rákmegelőző hatását hangsúlyozza. E négy fűszer kiválóan veszi fel a harcot a rákos sejtekkelÉteleinkhez tudatosan adagolva őket nagyon jó hatást érhetünk el velük.  

 

Tegyük őket a tűzhelyünk közelébe és szórjunk ételeinkbe belőlük minél gyakrabban. Ártani biztos nem fognak, sőt ízletesebbé teszik ételeinket.

 

A világ más részein már rutinosan használják őket. Az indiai, perzsa, thai és maláj konyha nélkülözhetetlen fűszerei.

 

 

 

Ha a feltevés igaznak bizonyul, folyamatos védelmet kapunk az oly gyakran tragédiát okozó betegséggel szemben. Ha esetleg megbetegedtünk, nagyobb eséllyel gyógyulunk.

Jó étvágyat, jó egészséget kívánunk!