A fogászati kezelés általában nem tartozik a kellemes programok közé, gyakran halasztgatjuk, nehezen tudjuk rávenni magunkat a rendelő felkeresésére. Mi lenne akkor, ha fogászat nem csak a kezelésről szólna, hanem egy klassz helyen, pár napos pihenés keretébe ágyaznánk mindezt? A Genius-Central Dent Fogászat Mosonmagyaróvár egyik legnépszerűbb, magas színvonalú fogorvosi rendelője, melyet sokan keresnek fel elhelyezkedése, minősége és barátságos árai miatt.

Az Őrség varázsa, a gyógyfürdő hatása lehetővé teszi, hogy a fogorvos Mosonmagyaróvár természeti környezetében összefonódjon a kikapcsolódás, relaxáció élményével és felüdítően megkönnyebült érzésekkel térhessünk haza. Sőt, az újabb alkalmat akár már várni is fogjuk.

Kirándulás, kikapcsolódás, fogászat

Hogy illik bele egy minőségi kikapcsolódásba a fogorvos? Remekül, hiszen nyilván Te is szereted igénybe venni a színvonalas, barátságos áron kínált szolgáltatásokat és ezért időnként bizony utazni is érdemes. A csalogató környezet megnyugtató ereje, a közeli gyógyfürdő, a Genius Central Dent fogászat által nyújtott felszereltség és szakértelem a külföldi pácienseket is messzemenőkig kielégíti. Nem véletlen, hogy a parkolóban gyakorta sorakoznak osztrák rendszámú autók is.

Minden beavatkozás, orvosi kezelés hatással van szervezetünkre, kisebb vagy nagyobb mértékben

A fogorvos meglátogatása legtöbbünknek stresszel jár még akkor is, ha a kezelések fájdalommentesek és a legjobb körülmények között zajlanak. Nincs is jobb, mint végre kilépni az ajtón és rácsodálkozni a természetre, megnyugvást keresni a zöldben. Hiszen a levezetéshez, stresszoldáshoz talán a legjobb egy kiadós séta.

Az is lehet, hogy a beavatkozás után nem esik jól a fizikai aktivitás, inkább egy kis relaxációra, feltöltődésre vágynánk. A gyógyfürdő erre tökéletesen alkalmas. Akinél az önjutalmazás bevált szokás, az pontosan tudja, hogy ez jár neki, egy bátorságpróbának tekinthető fogorvosi látogatás után.

Akár hosszabb időszakra is tervezhetünk

Előfordult, hogy a kíván, vagy szükséges kezeléshez több alkalom, több időpont kell. Ilyen például a fogkorona, a fogimplantátum, fogprotézis, gyökérkezelés, vagy a fogak apróbb hibáinak: fogkő, kisebb szuvasodások, problémás, javíthatatlan fog eltávolítása, ami több napot, akár egy-két hetet is igénybe vehet. Gondoljunk csak bele, melyik esik jobban? A munkahelyről fáradtan rohanni a rendelőbe, aztán haza az otthoni teendőkhöz, vagy egy varázslatos helyen, néha kizökkenve a kikapcsolódásból végigcsinálni a kezeléseket. A regenerálódás gyorsabb, az élmény lényegesen jobb.

Csodálatos hely, remek fogászat, miért ne kötnénk össze őket?

Elérhetőség

Genius-Central Dent Fogászat

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csermelyciprus u. 3.
Weboldal: geniusdent.hu
Fogorvosi blog: https://fogorvos-valaszol.hu/
Tel: +36 96 566 424 vagy +36 96 576 39
Niytvatartás: 
Hétfő – Péntek 9 – 17 óra, Szombat: Egyeztetés alapján