Nem sokan tudják, de a férfiak néha sokkal hiúbbak és kényesebbek a megjelenésükre, mint a hölgyek. Odafigyelnek arra, hogy a cipő, az öv és a bőr aktatáska színe megegyezzen, minden hajtincs a helyén álljon és egy ránc vagy gyűrődés se legyen a ruhán.

Ez baj? Egyáltalán nem! Sőt, a hölgyek többsége kifejezetten örül ennek a dolognak, persze csak akkor, ha az erősebbik nem képviselői nem esnek át a ló túloldalára. Igen, ez is könnyűszerrel elő tud fordulni és amennyiben túlzásba viszi valaki, az már inkább hat piperkőcnek, mint igényesnek.

A megfelelő kiegészítők kiválasztása, mint a bőr aktatáska, nemcsak a divat miatt lényeges, de egyben nagyon praktikus is. Ehhez kapcsolódóan olvashat itt most pár tanácsot. Elsőként érdemes a stílust eldönteni. Vannak, akik a klasszikus keményfedeles modelleket részesítik előnyben, viszont megjelent egy jóval modernebb verzió is, amelyiknek nem lett annyira szigorú a kinézete, viszont változatlanul elegáns ez a típusú bőr aktatáska is.

Nem beszélve arról, hogy kicsivel praktikusabb, mint a jól ismert elődje, mivel több zsebbel és elkülönített rekeszekkel rendelkezik, így már nem kell ömlesztve tárolni a holmikat. A következő lényeges kérdés a bőr aktatáska színe. Próbáljunk meg kicsit elvonatkoztatni a fekete, barna, kék hármastól és legyünk egy kicsit bevállalósak! E

rre már csak azért is szükség van, mivel ahogy a Bagbox oldalán is látszik, barnából van 4 különböző árnyalat és még a konyakszín is idetartozik, ami technikailag nem barna, azért mégis igen közel áll hozzá. Érdemes átgondolni, hogy milyen ruháink vannak, illetve, ami még ennél is fontosabb lehet, milyen színű övekkel és cipőkkel vagyunk felszerelkezve. A Bagbox weboldal kínálata hatalmas, így megfelelő arra a célra is, hogy ihletet kapjunk a későbbi választáshoz.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy ebben az esetben igenis a méret a lényeg. Gondolja át, hogy milyen holmikat cipel gyakran és azok mekkora táskába férnek bele! Egy laptop például erősen meghatározó lehet. Szerencsére a Bagbox oldala számos szűrővel rendelkezik, így nem kell órákat tölteni a böngészgetéssel. Csak kiválasztja a megfelelő színeket, beállítja az egyéb paramétereket és választ egy táskát az eredményből.

A Bagbox honlapján csak minőségi termékekkel találkozunk, így bátran válogathatunk, mert egészen biztosan jó ár-érték arányú darabbal leszünk gazdagabbak, ami sokáig elkísér bennünket. Nem érdemes és nem is szabad egy bizonyos színvonal alá menni, mivel hosszútávon az olcsóbb lesz a drágább.