“Ha száz ember meditál, egy gyermek valahol mosolyogni fog. Ha ezer ember meditál, a konfliktusokat felváltja a megértés.   Ha tízezer ember küld meditáción keresztül pozitív energiákat, akkor a megszűnik valahol egy háború. Ha egy millió ember ezt megteszi, sok ezer ember életét menti meg. Ha az emberiség egytizede kíván békét és jólétet bolygónknak béke uralkodik majd.” 

Lenny Rossolovski az orosz Advanced Mind Institute intézet alapítója által létrehozott és alkalmazott  binaurális és neuroakusztikus technika  lehetővé teszi számunkra, hogy  olyan módon hassunk az agyunkra ami által megteremthetünk magunk számára egy stresszmentes, harmonikus, egészséges és sikeres életet.

Letölthető zenei anyagai tartalmaznak általános, stresszoldó hatású, bárki számára hallgatható tartalmakat, ugyanakkor a speciális problémáinkra, különböző egészségügyi területekre, élethelyzeti nehézségekre van módunk speciális tartalmakat  és használni.

Magyar nyelvű fejlesztés még jelenleg nincsen, de tervben van, így kevés a kifejezetten a magyar felhasználói tapasztalat, álljon itt az egyik: “kb 1 hónapja heti 2x alkalommal elkezdtem a “Lezárások feloldása” hanganyagot. Életem ebben az évben érdekesen alakult. Szorongás, félelem, aggódás, pánikrohamok és még sorolhatnám jelentek meg nálam. Mióta elkezdtem, Azóta a tüneteim csökkentek, persze még van bőven dolgozni magamon, hogy legyőzzem, de mindenkinek szívből ajánlom.” (V. A.)

Folyamatosan készülnek a magyar nyelvű kivonatok az egyes hanganyagokról, amit jelenleg a  Tudatos utak oldalon van mód nyomon követni.

Több ingyenes hallgatható program található az oldalon, melynek hatásai pozitívan hatnak a hétköznapi életünkre, a tudatosságunkra, spirituális fejlődésünkre és arra az életterületre, amelyet kiválasztottunk magunknak.  Gondolkodásunk megváltoztatására egy 7 napos program áll rendelkezésünkre, amivel ízelítőt kaphatunk a módszerről: Változtasd meg a gondolkodásod 7 nap alatt! 

Ha az egész bolygónkért kívánunk tenni, a Béke és jólét a földön c. neuroakusztikus meditációval tehetjük ezt meg, de van hanganyag alvászavarokra is, amit  hatékonyan használhatunk krónikus fájdalmak esetén is, memóriánk javítására és általános egészségi állapotunk fokozására egyaránt.

Hallgass bele!https://www.youtube.com/watch?v=AMRgPBxHNXQFontos, hogy lelkesedésünk által ne ugorjunk fejest az anyagok hallgatásába, mert a legtöbb neuorakusztikus meditációnak speciális feltételei vannak, amiket ha nem veszünk figyelembe, akár kárt is okozhatunk magunknak vele. Van, amit csak hetente kétszer lehet hallgatni, van amit este lefekvés előtt szükséges, mindegyik más időben fejti ki az optimális hatását.

Sajnos vannak, akik számára nem alkalmas ez a módszer, akik epilepsziások,  nem érték el a 18 éves életkort, babát várnak…de vannak még egyéb kontraindikációk, így mindenképpen érdemes precízen utánajárni melyikkel mi az optimális számunkra.