Idén is megrendezésre került a Papp László Budapest Sportarénában a szokásos országos BabaMama és KidsExpo, amin több mint 200 kiállító vett részt. A három napos rendezvényen változatos előadások várták a látogatókat minden az anyukákat és apukát érdeklő témákban.

Már az első napon pénteken nyitáskor is nagy volt az érdeklődés a standoknál, ahol megannyi különböző, ám gyönyörű babaholmikat, bababútorokat és babakocsikat tekinthettek és vásárolhattak meg a látogatók, megismerkedhettek a legújabb kismama kollekcióval, páros fotózáson vehettek részt a kisgyermekükkel együtt érkezők a Mini Me-nél és információt szerezhettek a babaúszással kapcsolatban.

A látogatók ezen kívül őssejt tanácsadáson vehettek részt a KRIO standjánál, információt kaphattak a legújabb családi támogatások összegével és juttatásával kapcsolatban a Család Barát Ország és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) közös standjánál, ezenkívül több családi bölcsőde standján (Jó Pont Családi Bölcsőde és Pótbölcsőde Családi Bölcsőde) is tájékoztatást kaphattak a kicsik beszoktatásával és a bölcsődei napirenddel kapcsolatban.

A kiállítók változatos kínálatán kívül az érdeklődők mindhárom nap érdekfeszítő és hasznos előadásokon vehettek részt. Míg pénteken a legnagyobb érdeklődésre számot tartó előadásai a Móra Kiadó Mit olvass a kisbabádnak?babaolvasással kapcsolatos és Ambrus Éva Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen előadása volt, addig szombaton és vasárnap a koncertek, többek között Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertje, az Alma Zenekar koncertje, valamint a báb és zenés foglalkozások, a Kerekítő foglalkozás és a báb előadás a Móra Kiadó támogatásával vonzották a babákat és mamákat.

Sok érdeklődő vett részt ezenkívül szombaton az Apa is csak egy van! Gyereknevelés apaszemmel – FiczaJános, Herczeg Zsolt és Léder László kerekasztal beszélgetésen, ahol a három blogger/újságíró beszélgetett arról léteznek-e apai ösztönök és mikortól számít családnak a család.Hasonló érdeklődésre tartott számot dr. Tátrai Zsuzsanna néprajzkutató előadása az Adventi családi készülődésről és a karácsonyi szokásokról.

Ha idén esetleg nem jutottál ki, ne csüggedj a BabaMamaExpo szeretettel vár 2020.november 20-21-22. között a Budapest Arénában.

Írta: Bereczki Szilvia
Honlap: https://miniovi.com/