Végre elérkezett az idő a tökéletes szájápolás lehetőségére az IonicKiss  használatával!

A harmadik generációs ionizációs fogkefék  már nálunk is kaphatóak. A termék japán gyártmány, melyet az elmúlt 10 évben japán és amerikai orvosok egyaránt teszteltek. Az eredmények önmagukért beszéltek, már 14 nap elteltével  nyilvánvalóvá  vált a különbség.

A fogkefe használatához nincs szükség fogkrémre, így egyúttal nem csak a tökéletes szájápolásra nyílik lehetőség, hanem a környezet védelmére is.

A plakk eltávolítás a fogászati betegségek kulcsfontosságú kérdése. Napjaink táplálkozási szokásai  nagymértékben fokozzák a plakk képződést. Ugyanis étrendünk  nagy részét hőkezelt, pépesített,  iparilag előállított termékek teszik ki. A  plakk ( lepedék) képződésének megfékezésére rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre. A manuális fogkeféktől egészen az ultrahangos fogkefékig. Ebbe a sorba illeszthető  a legújabb kutatási eredményeket felhasználó ionizációs fogkefe, az IonicKiss.

Az IonicKiss működési elve

Mint tudjuk, nyálunk töltése pozitív, míg fogaink felülete, a lepedék, a baktériumok és a kórokozók mind negatívak. A két ellentétes töltés hatására a fogaink felületére rakódó elemek, kötődni fognak egymáshoz. Ez plakk kialakulásához vezet. Fogmosás közben erős negatív töltésű ionokat  bocsájt ki a fogkefe, ennek hatására megszakad  a plakk és a fog közötti kötődés, így a sörték könnyedén eltávolítják a fog felszínéről a szennyeződéseket. Frissíti ínyünket és megakadályozza az ínygyulladást.

Az ionizáció elvén működő IonicKiss fogkefe nyelében egy 3 voltos lítium elem található, amely a fogantyú részén egy fémpánttal  van összeköttetésben. A fogkefe hosszában egy titán vezeték található, mely a  fogkefe fejében végződik. Amikor kezünk az érintkezőhöz ér és a sörték a fogakhoz, a nyál közvetítésével az áramkör záródik.

Az IonicKiss előnyei

  • Kiváló lepedék eltávolító képesség.
  • Ára sokkal kedvezőbb ,mint az elektromos fogkeféké.
  • Nem kell állandóan töltögetni. Egy elem több mint egy évre elegendő.
  • Nem hálózatról működik, tehát utazás során is kiválóan használható.
  • Használatához nem szükséges fogkrém . (Ha mégis használna Himalaya sót vagy szódabikarbónát az stimulálja az ínyt és fokozza az ionizációs hatást.)
  • 48%-kal több lepedéket távolít  el, mint a hagyományos fogkefék, így látványos eredmény érhető el, rövid idő alatt.

Az IonicKiss használata

A fogkefe fejét tartsa hideg víz alá, ezután mossa  fogait  finoman 1-2 percig.  Úgy végezze a fogmosást, hogy a fogkefe sörtéje érje a fogazat és az íny találkozási vonalát valamint a fogak belső felületét. Fordítson különös figyelmet a fogköves területekre! Aztán langyos vízzel öblítse el!

Semmilyen káros mellékhatása nincs , ezért várandósok és gyerekek is bátran használhatják! A  fogkefefejeket elég 2-3 havonta cserélni. Mivel különböző színekben kaphatóak a gyermekek örömmel fogják használni. Nos, döntött? Tegyen Ön is családja és saját maga egészségéért az IonicKiss használatával!