Az InfraTrainer az intenzív cardio edzés biztosításának királya. A magyar mérnökpáros által megalkotott, csúcstechnológiás edzőgépet több, külön-külön is hatékony alakformáló illetve fogyasztó módszer kombinálásával fejlesztették a jelenlegi, tökéletes szintre. A találmány hasznosítja mind az infrasugárzás nyújtotta előnyöket, mind a mágnesterápia pozitívumait.

A két technológia külön-külön is roppantul hatásos, bizonyított módon az alakformálás területén, viszont a két eljárás ötvözéséből egy maximálisan eredményes eljárás született, ami borítékolja a feles kilók leadását, és a vágyott alak megszerzését.

Egy edzésalkalom ötven perces, ami idő alatt a szervezet rendesen felpörög: a vérkeringés beindul, a glikogén raktárak kiürülnek és a zsírégetés őrült tempóban kezdetét veszi. Azért nem azt írjuk, hogy lezajlik, mert az edzés csak belöki a folyamat motorát, vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy begyújtja a test zsírégető kazánját, aminek a lángja még órákkal a mozgás után is az égig csap, felhasználva az eltüntetni vágyott zsírsejteket. Ez óriási különbség mondjuk egy egyszerű biciklizéshez, futáshoz képest, mivel az aerob vagy sima cardio tevékenységek közben valóban ég a zsír, a kalória felhasználás fokozottá válik, ám amikor a folyamat leáll, vagyis vége szakad a kocogásnak, tekerésnek, azzal együtt a zsíranyagcsere is belassul, megáll.

Az InfraTrainer minimum egy napon keresztül dolgoztat!

A fentiekből logikusan következik a tény, hogy ötven perc aktív mozgással minimum egy napra biztosíthatod az “égetést” a szervezetedben: a kalóriák felhasználása egyrészt fokozottabbá, másrészt hatékonyabbá avanzsál. Ha ehhez az is társul, hogy szépen-lassan kiürülnek a glikogén raktáraid (a máj által félretett szénhidrát források), akkor a testednek nincsen más választása, hozzá kell nyúlnia a nagy műgonddal felépített zsírrétegekhez, hogy energiát nyerjen a szükségletek kielégítéséhez.

Eközben az infrasugárzásnak hála a vízháztartásod is aktivizálódik, ami magával vonja a méregtelenítési periódusok beindulását, magyarul, ahogy ver a víz, úgy nemcsak nedvesség távozik el a szervezetedből, hanem rengeteg méreganyag is. Fontos azonban kihangsúlyoznunk, hogy az elvesztett folyadék pótlása életbevágóan lényeges! A vízveszteség nem egyenlő a fogyással!

Az InfraTrainer hosszútávon megizzaszt!

Amíg a tested vissza nem hűl, addig állandósul egyrészt az izzadás, másrészt a méregtelenítés, azaz edzésnapokon érdemes kora reggeltől nagyobb mennyiségű vizet fogyasztanod, illetőleg edzés után ildomos némi pihenőt beiktatnod, hogy a szervezeted meg tudjon nyugodni, és hogy a salakanyag eltávolító folyamatok szépen-lassan megálljanak.

Ötven perc beáldozásával rengeteget nyerhetsz, és pár alkalom után szabad szemmel is megláthatod izzadságos, de nem kimerítő munkád végeredményét!