A merész hajhosszabbítási kísérletek nem az Ön műfaja, de hosszú és vastag hajról álmodozik? A póthaj alkalmazásával ez többé nem jelent problémát és könnyedén megvalósíthatja a régóta dédelgetett álmát.

Elegendő megvásárolnia a terméket és gyorsan megnövelheti a saját frizurája dússágát és hosszát. Néhány perc a tükör előtt állva és bármilyen hosszúságú vagy méretű, gyönyörű hajkoronát kaphat. Ugyanilyen könnyű eltávolítani is. A póthajat nem szükséges folyamatosan viselni, ami csökkenti a hajra nehezedő terhelést és kedvezően összehasonlítható a hajhosszabbítási technológiákkal. Sokan tudják, hogy a vastag és hosszú loknik mennyire gyönyörűen néznek ki és mennyire megváltoztathatják a megjelenést.

Sajnos a természet nem jutalmazott meg mindenkit ilyen csodálatos tincsekkel és általában semmilyen csodaszer nem segít a kívánt hosszúságú hajkorona elérésében. Azoknak viszont, akik kételkednek a hajhosszabbítás eljárásaiban, kiváló modern megoldást kínálunk a póthaj alternatívája révén. Ezáltal Ön minimális erőfeszítéssel, önállóan növelheti a frizurája hosszát és mennyiségét. A mesterséges haj egy nagyszerű divateszköz, ami ellenállhatatlanná teszi a viselőjét. Mindeközben a haját nem veszélyeztetve, biztonságosan kísérletezhet a megjelenésével, kiváló eredményeket elérve.

Mindössze pár perc alatt megkaphatja a kívánt hajhosszt anélkül, hogy kétségbe kellene vonnia a póthaj rögzítésének megbízhatóságát. A csatos modellek vitathatatlan előnye az, hogy szükség esetén gyorsan eltávolíthatja. Ezt egyetlen csat kattintásával könnyedén megteheti. A természetes póthaj használata korlátlan lehetőségeket kínál a változatos frizurákkal kapcsolatos kísérletekre. Alkalmi hajszobrok létrehozásakor, például esküvőre vagy más különleges alkalomra, csatok segítségét használva, igazi remekművek készíthetőek a fodrászatban. Hiszen a természetes haj göndöríthető sütővassal és hajlakkal is formázható, ami megadja a haj pompáját és volumenét.

A póthaj ápolása pedig megegyezik a természetes hajjal. A legszélesebb körben mégis a mesterséges modelleket használják. A fő előnyei a megfizethető ár és a változatok széles skálája. A tincses póthaj megjelenése, amelyek nem félnek a hőhatástól, valódi forradalmat hozott a mesterséges loknik használatában. Ezzel a tincsek maximum 170 °C formázhatóak. A modern festékek használata pedig lehetővé teszi a színek telítettségét és megőrzik a természetes árnyalatokat. Így pedig jobban mutat ezután a melírozás. Kétségtelen tehát, hogy a póthaj gyártása napjainkban magas szintet ért el.